ДЕНВЪР (AP) — Комисия от републиканци от Колорадо ще избере

...
ДЕНВЪР (AP) — Комисия от републиканци от Колорадо ще избере
Коментари Харесай

Републиканският комитет ще избере вероятния заместник на Бък, добавяйки предизвикателство към кампанията на Бьоберт

ДЕНВЪР (AP) — Комисия от републиканци от Колорадо ще избере претендент в четвъртък, който евентуално ще служи през последните месеци на представителя на Съединени американски щати Кен Бък ' мандат — и може да съставлява предизвикателство за кандидатурата на конгресмена Лорън Бьобърт за още един мандат в Конгреса.

Това е необикновен и замайващ поврат в деликатно следена първична конкуренция за регион, който крайнодесният републиканец Бьобърт не е съумял показани по-рано. Който и да избере комисията, се чака да надделее на специфичните избори против претендента на демократите, да приключи мандата на Бък и да укрепи слабото болшинство на републиканците в Камарата на представителите на Съединени американски щати.

Но решението може да има по-далечни последствия. Очаква се комисията да избере един от актуалните републикански първоначални претенденти, които се състезават за същото място. Boebert избра да приключи сегашния си мандат в остарелия си регион и комисията евентуално ще избере един от нейните противници.

Който и да бъде из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР