Денонощен пункт за Ийзи пей е бил ограбен тази нощ

...
Денонощен пункт за Ийзи пей е бил ограбен тази нощ
Коментари Харесай

Грабеж на офис за парични преводи Ийзи пей в София

Денонощен пункт за " Ийзи пей " е бил ограбен тази нощ в квартал " Орландовци " в София. Управителят Георги Стойчев описа пред " Нова телевизия " какво се е случило.

Нападателят не е бил маскиран и въоръжен, а лицето му се виждало ясно на камерите, които са били сложени в обекта. Стойчев не разгласи каква е открадната сума, защото тече разследване и няма право да дава доста информация по случая.

" Бях извикан от чиновник на обекта и бях известен, че се случва обир. Веднага пристигнах, беше извикан СОТ, беше извикана полиция и се води разследване сега. Води се разследване и нямаме доста право да даваме информация. Служителката ми не е засегната. Извършителят е бил без оръжие, просто я е избутал, влезнал е и е взел сума от касата. Офисът работи непрекъснато, разнообразни хора са чиновниците, имаме и СОТ, само че момичето се е стреснало на момента и повикало първо мен и след това всичко останало ", показа шефът.

" Успяхме бързо да реагираме, имаме развиване по въпроса. С паник бутон към СОТ, след това полиция беше извикана. Даде пояснения. Установява се сега лицето, имаме камери, снети са записи, всичко е взето и е обещано в полицията. Той се е държал леко необичайно, само че тя очевидно не го е забелязала доста. Разбил е вратата вътре, която е зад тяхната каса. Избутал я е от мястото, където стои два пъти, и взима част от парите. Отваря шкафчето и просто взима, сграбчва, без да види каква сума взима. Според мен това е непрофесионално. Не е бил маскиран. Вижда се лицето му на камерите и по тази причина си мисля, че доста скоро ще бъде открит ", описа още Стойчев.

От Министерството на вътрешните работи споделят, че търсят причинителя. Това е една от дребното денонощни каси на " Ийзи Пей " в цяла София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР