Дениз Йозджан, дъщерята на фолк певицата Лияна, е едно от

...
Дениз Йозджан, дъщерята на фолк певицата Лияна, е едно от
Коментари Харесай

Блясък и много лукс: Щерката на Лияна показа в какъв модерен дом живее

Дениз Йозджан, дъщерята на фолк певицата Лияна, е едно от обичаните ни девойки в нета. Красавицата има много почитатели в Instagram, само че не се изживява като инфлуенсърка, тъй като не предлага безчет артикули за разкрасяване, не провежда игри и несъмнено не популяризира тоалетна хартия и прахуляк за пране. Не, това не е " камък в нечия градина ", а самата реалност. Но да се върнем на Дениз.

Виж още: Хейтър атакува Дени от " Един за различен ", прикани я: " Човек, стой да лъжеш с тези фотоси, бъди себе си "  

Красавицата прекарва времето си сред Истанбул и София, в случай че съдим от фотосите, които споделя в профила си. Фолк щерката пътува много през 2021 година, и не пропусна да показа моменти от туровете си. Е, в този момент звездата е качила нова фотография, чиято локация е Истанбул, само че в това време се появи стори, на което е тагнала майка си, а към него е написала: " Сладък дом ".

На сторито виждаме много съвременен и моден хол, в който е ситуирана богато украсена бяла елха. Празничното въодушевление е на макс, а алената коледна звезда, която също виждаме на масичката в хола, способства още повече за уютното чувство в дома на Дениз и майка ѝ. Очевидно е, че двете живеят в съвременна постройка, тъй като разположението на етажа е намерено. Холът, дневната и кухнята са в едно общо пространство, което е смислово разграничено с цветове и мебели, както се вижда от сторито.

Виж още: Червена лампичка: Звезда от " София Ден и нощ " се оплака от burn-out! Как се оправя Теди? 

 Instagram

Дениз несъмнено е към този момент напълно на коледна и новогодишна вълна, а ние сме сигурни, че е в трескава подготовка точно за 31 декември. Не е ясно къде и с кого ще посрещне Новата 2022 година, само че е повече от ясно, че Дениз ще заложи на секси визия, която евентуално ще забележим в Instagram.

Иначе тази година хубавицата се подложи на ринопластика, за която отиде в Истанбул. Припомняме, че последните месеци много родни звезди бяха в града, с цел да се разкрасят. 18-годишната Дениз е била при лекаря, който коригирал обонятелните органи на Камелия и Емануела, само че нейната интервенция не провокира толкоз огромен отзив в нета.

Виж още: Скандално: Емрах плашил почитателите си с пердах поради фотоси, на които не се харесва?

Изображение: https://www.instagram.com/deniz_yoz/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР