Дениз Хайрула вече не се въргаля с чичаци Туркинята, която остана

...
Дениз Хайрула вече не се въргаля с чичаци
Туркинята, която остана
Коментари Харесай

Дениз Хайрула смени таргета на гаджетата си!

Дениз Хайрула към този момент не се въргаля с чичаци

Туркинята, която остана втори в първия сезон на любовното шоу „ Ергенът “, до момента все вкарваше в леглото си чичаци. Едно от най-известните й гаджета бе починалия плейбой Ицо Стоте манекенки.

За него тя приказва единствено със суперлативи, само че двамата по този начин и не бяха в сериозна връзка.

След това връзките  й бяха все с дъртаци над 60-така, поради което в нета помислиха, че отново се е загаджила със остаряло гадже. Оказа се, че палавницата е оплела в мрежата си набор, мъж на към и малко над 30-така.

Разбира се, той още веднъж е богат или от устойчиво финансово семейство, тъй като двамата са на отмора в Дубай. От съображения за сигурност плеймейтката е завоалирала лика на любовника си, все едно е картина на Леонардо да Винчи.

Или пък го е скрила от боязън друга „ колежка “ да не отмъкне младия, хубав и най-много богат млад мъж.

„ Хайде стига с вашите нелепости! Не дремя с старец! Приятелят ми е млад, хубав и доста се обичаме “, разсърди се не на смешка туркинята. Ама сама си е отговорна, парираха я в нета.

В любовното шоу тя сама призна, че желае мъжът до нея да е богат, да я устоя и да я глези, а тя да не работи.Дори призна, че мъжете в пенсионна възраст единствено я употребявали за креватни услуги, като нито един път не са й правили сантиментални изненади. Е, в този момент най-сетне се откри младок, който да я разгласи за свое публично гадже.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР