Деница Сачева ни изкара на улицата. Тя демагогства всичко. Това

...
Деница Сачева ни изкара на улицата. Тя демагогства всичко. Това
Коментари Харесай

Лидерът на Системата ни убива за Сачева - министър-лъжа. Майките искат оставка и на полицай

Деница Сачева ни изкара на улицата. Тя демагогства всичко. Това съобщи водачът на самодейността " Системата ни убива " Вера Иванова, откакто общественият министър уточни самодейността като " деструктивна ". И попита по какъв начин по този начин по конференции стоят единствено представители на организации, които са към Министерския съвет.
Иванова назова Сачева „ министър неистина ”, тъй като споделила, " че взема 10 пъти повече " от 159 лв., които отивали за лежащите с най-тежки увреждания хора. Тя е безапелационна, че въпреки да има признати нови закони, пари не се дават както би трябвало и даде образец с митинга им поради 5000 души, получили частични инвалидни пенсии – съгласно визията на „ Системата ни убива ”.
Друг член на " Системата ни убива " – Венелина Казанджиева, попита по какъв начин националнопредставителните организации на хора с увреждания получават държавни пари и какъв брой хора там са с ТЕЛК. По думите ѝ, отговор по тази тематика тя не е получила.
Какво беше ситуацията преди 2 години – ПРИПОМНЕТЕ СИ ТУК! Междувременно Адриана Стоименова, която е главно настоящо лице в материала от предходното изречение, стана зам.-министър на Деница Сачева.
Припомняме, че в събота вечерта (1 август) микробусът на „ Системата ни убива ” опита да се причисли към протестиращите на „ Орлов мост ”, само че не му беше разрешено. Вера Иванова беше безапелационна, че в началото бусът е получил полицейско позволение, само че е бил спрян в правата сред Софийския университет и " Орлов мост ". " Бяхме непозволено арестувани, а служителите на реда блъскаха и бутаха децата ни ", сподели Иванова, която посочи, че в буса е имало 5 майки и 2 деца. " Държим незабавна оставка на служител на реда Николов ", съобщи Вера Иванова, която видя капан в случилото се и арест на майките с деца с увреждания, с провокации.
" Ще стоим тук, до момента в който не си даде оставката този служител на реда ", добави тя. Бусът в този момент се намира на кръстовището пред Софийския университет.
Снощи в. " 24 часа " напомни по какъв начин се развиха нещата в " Системата ни убива " и по какъв начин там също имаше разединение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР