Деница, която осмо лято е главен пират на атракционния кораб

...
Деница, която осмо лято е главен пират на атракционния кораб
Коментари Харесай

Пиратката Деница получи предложение за брак, но минути преди това се случи нещо кошмарно

Деница, която осмо лято е основен корсар на атракционния транспортен съд „ Ния” в Поморие, получи годежен пръстен от своя обичан Стефан, само че до момента в който женихът го слага на пръста й, страстите на бъдещата младоженка доближиха няколко бала неспокойствие.

На втория етаж на плавателния съд Деница чества своя рожден ден, когато внезапно най-хубавият другар на Стефан се появи с връзка червени балони - сърца, на които висеше кутия с пръстен за момичето. Развълнуваната госпожица се канеше да поеме балоните, когато вестоносецът се препъна и роякът сърца с пръстена литна над морските талази.

В паниката посетители на празненството и умилени туристи направиха опит да спасят бижуто, само че несполучливо. Капитанът на кораба Атанас Масларов незабавно обърна курса, а моряците бяха в подготвеност да скочат измежду вълните.

И в тези напрегнати минути пред пребледнялата Деница на колене падна нейният любим Стефан с същинската кутия и пръстена. Пред десетки туристи и другари той изиска ръката и сърцето на своята другарка.






На екзотичния транспортен съд такива събития, свързани с обич вечно, са всекидневно събитие. Още при започване на сезона унгарско семейство, срещнало се в миналото на Черноморието, отпразнува 50-годишен брак посред морето - измежду пирати и близки от Унгария. Двойката си напомни танците под ритъма на „ Неотон фамилия” и закачливите реплики на героите от анимационния филм „ Семейство Мейзга”.

Не се знае какъв брой тъкмо са двойките, които са основали семейство, качвайки се навръх този транспортен съд, само че е реалност, че още един корсар скоро ще коленичи с пръстен в ръка. Калин срещна преди година своята обичана Дария от Беларус, с която второ лято са пирати на ладията на любовта.

Капитан Атанас Масларов пък се радва на 10- месечния си внук Атанас Масларов- младши. Родителите на бъдещия капитан - корсар, Георги и Бианка - Мария, също се срещат на плавателния съд преди четири години, а преди две минаха под венчило.

Корабът „ Ния” е рожба на три морски генерации Масларови, направен е от дядо, татко и наследник преди десетина години. През летния сезон пиратският транспортен съд прави проведени плавания до Несебър, Созопол и остров Света Анастасия. Всяка вечер гостите на Поморие се любуват на солената морска хладина с 30- минутни панорамни разходки.

Източник: Флагман.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР