Деница Дишкова получи звучен шамар от Виктор Стоянов! Мокрият блян на

...
Деница Дишкова получи звучен шамар от Виктор Стоянов!
Мокрият блян на
Коментари Харесай

Мегаунижение в „Ергенът“: Виктор се изгаври със злобната „бабичка“ Деница!

Деница Дишкова получи гласовит пестник от Виктор Стоянов!
Мокрият идеал на един куп леки дами от предаването „Ергенът“ Виктор Стоянов сподели, че може да бъде извънредно несъобразителен, а и потвърди, че в действителност си пада по по-възрастни дами. Дали с цел да го устоят, се пита в задачата?!



Бившият фитнес инструктор, който се оказа напълно нормално момче със заплата от 1800 лева, а не паралия, за какъвто жадуват всички грозновати дами от дребния екран, се подигра със служителката на АЕЦ „Козлодуй“.

По време на излъчената нощес вечеря с някои от девойките Виктор реши да каже по някоя добра дума за всяка една от петте дами на масата. Вместо да ощастливи Деница обаче, той я унизи по жесток метод.

„Деница е същинска жена и без да се колебая ще кажа, че тя е най-зрялата от всички ви“, сподели Виктор право в лицето на Деница, на която очевидно не й стана прелестно да чуе тъкмо това.

Дори и най-неопитните мъже в свалките знаят, че последното, което една жена желае да е в очите на мъжа, е да е зряла. По този метод той косвено й загатва, че е стара, а и по-голяма от него.

Деница се показва в шоуто за 34-годишна, само че подозренията, че е на повече години, са големи. Според мнозина тя е разменила двете числа във възрастта си и в действителност е на 43 г.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР