Денислава Велкова е на 24 години, от гр. София. По

...
Денислава Велкова е на 24 години, от гр. София. По
Коментари Харесай

Денислава разкрива топ 3 в Игри на волята

Денислава Велкова е на 24 години, от гр. София. По специалност е управител на недвижими парцели. Тренирала е волейбол. Живяла е в Съединени американски щати, където става капитан на волейболния тим в гимназията, в която е учила. Участвала е в риалити формата на NOVA - “Един за различен ”.

В Игри на волята влезе със своята майка - Виолета, която приключи на 7-о място. Денислава отпада 6-а и е последната оживяла жена в сезон 5 на Игри на волята.

Нейните топ този сезон са: Рълев, Момчил и Мастагарков. Това ще са тримата титани на Игри на волята 5. Аз считам, че всеки един от тях се е потвърдил на Арената.

1. Рълев е извънредно заслужен. Не единствено на Арената, само че и като човек. Има голямо сърце, огромен мъжага е, а на Арената е извънредно адаптивен, бърз, жилест и няма какво да го събори. Многократно се е доказвал с доста, доста положителни действия на и отвън Арената, тъй че аз считам, че няма какво да го бутне. Той всякога, когато излиза на Арената, всява почит.

2. Момчил е ситият лъв на Игри на волята сезон 5. Той има всички качества и, въпреки всичко, той е новият рекордьор за всичките 27 победи, които той има на Арената, тъй че е безусловно почтено той да е финалист.

3. Мастагарков - воинът, който беше гонен до дупка от мен и от Мартин. Няма елиминации, няма капитански. Това момче се опитахме по всевъзможен метод да го изгоним. Горкият той - болен, одран, контузен отиваше на Арената, изкарваше най-тежките борби за сезона, връщаше се цялостен и продължаваше всякога, безусловно, да се връща все по-изпотрошен, само че все по-достоен. Според мен това доста го построи и аз не виждам какво по-достойно качество от това той да е финалист.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР