Денис ал Газзи, убил с нож Илиян Илиев заради заря

...
Денис ал Газзи, убил с нож Илиян Илиев заради заря
Коментари Харесай

Денис ал Газзи, убил Илиян Илиев заради заря в Люлин, получи 18 години затвор

Денис ал Газзи, умъртвил с нож Илиян Илиев поради заря в столичния кв. " Люлин ", получи 18 години затвор при първичен " непоколебим " режим.

Съдът присъди подсъдимия да изтърпи и наложено му наказване за период от 1,5 година, по предишно наказателно произвеждане, по което е наказан условно.

Ал Газзи остава под " домакински арест " до влизане на присъдата в действие.

Днес бе разпитан и последният очевидец по делото, а прокуратурата изиска наказване от " пожизнен затвор " за Ал Газзи.

Един час бе нужен на правосъдния състав, с цел да бъде подготвен с решението по делото.



Илиян Илиев бе почитател на " Ювентус "

В правосъдната зала беше майката на Илиян - Наталия Илиева, която чу присъдата на обвинения Ал Газзи, лишил живота на сина ѝ. Заедно с нея, за опора, бе и близка до фамилията. В залата обаче не участва нито един другар на Илиян.

Припомняме, че на 9 януари 2022 година, в столичния кв. „ Люлин “, бе погубен Илиян Илиев. Обвиняем е Денис ал Газзи, от същия квартал, който, съгласно свидетелски показания, пристигнал на игрището пред събралата се компания, където бил и Илиян, със закани: „ Ще ви избия, ще ви заколя и ще видите, какво ще стане “, като мотив за това се оказват фойерверки поради раждането на дете на един от приятелите на Илиян. Така празнувайки непозната наслада, във съдбовната нощ, Илиян губи живота си и вечно остава на 32 години.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР