Денди напълно загуби добрия вкус по отношение на облеклото си,

...
Денди напълно загуби добрия вкус по отношение на облеклото си,
Коментари Харесай

Денди втрещи със стайлинг, разхожда се с мургав млад мъж

Денди изцяло загуби положителния усет във връзка с облеклото си, видя HotArena . Екцентричният и постоянно спиртосан публицист, който има себе си за всемирски лъв, се разхожда в жегите като преносвач – с гол търбух. 

Ризата не участва в неговия аутфит в горещите дни, чешитът носи сакото си напряко върху запотената си розово-бяла кожа . За страдание на естетите връхната дреха съумява да покрие единствено част от торса му. Най-грозната панорама – издутото като плондир шкембе, остава открита за публиката

Извадил на показ големия си бирен стомах и провесил на голите си гърди  малка икона, пенсне и други сребърни аксесоари, оня ден Любомир Милчев крачеше с бутилка питие в ръка в центъра на София. При всяко по-рязко придвижване възтясното сако на чешита изпукваше – личеше си, че в скоро време ще се спраска по шевовете. Гърлото на бутилка бира стискаше крепко и придружителят на замязалия на нещастник публицист – мургав млад мъж, нагизден в суичър и гледащ ядосано на света към него . A какъв му се падаше въпросният на Дендю, „ Уикенд ” никак не ще и да гадае. Може да го е наел за ремонт на терасата, а може и за друга активност...

На всеки няколко крачки, сподвижниците се спираха и отпиваха огромни глътки питие от шишетата си, след което продължаваха по пътя си. Алкохолните им изпарения възмущаваха непознатите туристи, пристигнали да прегледат намиращият се в непосредствена непосредственост храм „ Св. Александър Невски ”. „ И от Бога нямат позор! ”, възкликна рускиня на междинна възраст, а в отговор на думите й Денди просто хлъцна, стисна зъби и увеси глава. 

За да наподобява като безгрижник интелектуалец в очите на софиянците и гостите на столицата, фенът на ферментиралия хмел стискаше в свободната си от бирата ръка книга. Томчето обаче не успяваше да усъвършенства имиджа му – множеството минувачи бяха отвратени от визията и държанието му.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР