Ден след победата с 1:0 над Чехия, селекционерът на националния

...
Ден след победата с 1:0 над Чехия, селекционерът на националния
Коментари Харесай

Дерменджиев обяви условията и заяви: Младите надигат глава, дано не са само приказки

Ден след успеха с 1:0 над Чехия, селекционерът на националния тим Георги Дерменджиев даде изявление за GONG.BG . Той засегна тематиката с отказването на капитана на "трикольорите " Ивелин Попов. Опитният експерт разгласи какъв би трябвало да бъде новият водач на тима.

"Когато човек е в една такава емоционалност, на момента взима някакво решение. Има много време до март месец, може да се случи и друго ", показа Дерменджиев.

"Един водач би трябвало да бъде добър футболист, само че и персона отвън терена. Има играчи, които имат престиж в тима, ще обмислим, кой ще бъде капитан. Младите момчета надигат глава, което е хубаво, само че би трябвало да знаят, че отговорността е доста огромна, не е единствено на приказки. Конкретно не съм мислил за новия капитан, ще бъде решен този проблем, тъй като е доста значим.

Капитанът би трябвало да бъде обединител, освен в играта би трябвало да бъде класа, само че и отвън терена е нужно да има добър контакт с играчите и треньора ", добави някогашният треньор на Лудогорец и Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР