Ден след като се разбра че Григор Димитров ще открие

...
Ден след като се разбра че Григор Димитров ще открие
Коментари Харесай

Григор и Вавринка фаворити за титлата на турнира Мелбърн 2

Ден откакто се разбра че Григор Димитров ще открие сезон 2021 в седмицата преди Australian Open, стана ясно и на кой тъкмо шампионат той ще взе участие. 19-ият в света ще играе на “Мелбърн 2”, като за момента най-хубавият български тенисист е втори по ранкинг измежду деклариралите присъединяване. Пред нашето момче е само швейцарският деец Стан Вавринка, който е 18-и в класацията на АТР.

В предварителната листа личат още имената на Феликс Оже-Алиасим (№21), Ник Кирьос, Борна Чорич (№24), Каспер Рууд (№27), Тейлър Фриц (№29), Юго Умбер (№31), Дан Еванс (№32), Адриан Манарино (№34), Марин Чилич (№43).

Надпреварата ще се организира в интервала сред 1 и 7 февруари в “Мелбърн парк”, а по същото време ще се състоят общо три шампионата - “Мелбърн 1”, “Мелбърн 2” и ATP Cup.

OFFICIAL ENTRY LIST

ATP MELBOURNE 2
— Luca Fiorino (@FiorinoLuca) На пръв взор “Мелбърн 2” наподобява ще бъде по-силен от “Мелбърн 1”, който тази година замества шампионата в Аделаида. В “Мелбърн 1” под №1 ще бъде подложен топ подложен ще бъде 16-ият в света Давид Гофен (Белгия), а с изключение на него ще вземат участие Карен Хачанов (№20), Кристиан Гарин (22), Джон Иснър (25), Хуберт Хуркач ()35), Яник Синер (36) Райли Опелка (№39) и други.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР