Ден, след като капитанът на Нефтохимик Иван Станев обяви оттеглянето

...
Ден, след като капитанът на Нефтохимик Иван Станев обяви оттеглянето
Коментари Харесай

Иван Станев: Благодаря на всички, с които бяхме рамо до рамо през всичките тези години

Ден, откакто капитанът на Нефтохимик Иван Станев разгласи отдръпването си от дейна спортна кариера след последния полуфинален конфликт с Левски София, той се обърна към почитателите, към този момент някогашните си съотборници и фамилията си. Това се случи с пост в обществените мрежи.



Ето какво гласи обявата на разпределителя:

" Ако кажа, че съм мислил какво ще напиша тук и в този момент, ще излъжа. Но това, което съм направил, и сълзите, които отново напират, не лъжат.

Винаги съм се стремял да бъда положителния образец през всяка една минута, прекарана в залата. Няма да спра да дублирам на младите момчета, които са още по екип, че всяко тяхно деяние и всяка тяхна дума се попиват от младите. В надпреварата би трябвало да се стремиш постоянно да си пръв – почтено, ловко, всеотдайно…

Посланието, което тялото ми насочва в последно време беше ясно. 24 години за мен минаха като 24 часа. На тичешком, постоянно с взор нагоре към топката, без доста мисъл за себе си, а най-много за хората по трибуните. Казвам " довиждане " на играта, само че във волейболната мрежа е моят живот - в нея е оплетена ориста ми.

Благодаря на всички, с които бяхме един до друг през всичките тези години!

Благодаря на моето семейство за търпението и поддръжката!

ЗА МЕН БЕШЕ ЧЕСТ! ", написа Иван Станев в профила си в обществените мрежи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР