Ден след като ГЕРБ заговори за импийчмънт президентът Румен Радев

...
Ден след като ГЕРБ заговори за импийчмънт президентът Румен Радев
Коментари Харесай

Президентът за заканата на ГЕРБ за импийчмънт: Най-много да напълнят площадите

Ден откакто ГЕРБ заприказва за импийчмънт президентът Румен Радев разгласи, че той най-вече да изпълни площадите и да докара до финален провал на ръководството.

" Импийчмънтът няма да изпълни язовирите, няма да изпълни и хладилниците на хората, няма да вдигне пенсиите. Импийчмънтът най-вече да изпълни площадите и да докара до оконкачелен провал на ръководството ", сподели Радев в отговори на въпроси на публицисти.

На въпрос по какъв начин ще работи от тук нататък с държавното управление на Бойко Борисов той сподели: " Въпросът е не какво ще върша аз. Въпросът е какво ще вършим всички ние - българите. Ще си върнем ли закона? Ще си върнем ли страната? Ще си върнем ли справедливостта? Ще си върнем ли роднините зад граница? ".

" На кой министър председател да имам вяра? От предния ден или от през вчерашния ден? Предния ден сподели, че е свалил от декември доверието в мен. В своите признания ръководещите споделят, че от три години водят война с мен, а през вчерашния ден министър председателят споделя, че нищо сходно няма и работим прелестно. На мен ми се коства, че живеем в страна на парадоксите ", сподели още Румен Радев. Той разгласи, че през цялото време, когато е желал да работи с държавното управление, са му отказвани и министри, и срещи, а когато снел доверието, му пратили министърът на стопанската система за конфекция.

" Никога на открито, пред чужденци не съм споделил една неприятна дума за българското държавно управление и няма да го направя, тъй като такава би трябвало да бъде политиката на всеки един от нас. Но що се отнася до кривици, несъмнено - ще си ги споделяме ", разгласи още президентът.

Президентът дефинира като безусловно несъстоятелни мненията, че снетото доверие от държавното управление е опит да се отсрочи влизането на България в чакалнята за еврозоната.

Румен Радев сподели, че цялата икономическа дипломация, която води, е в помощ на държавното управление.

Той напомни по какъв начин министър председателят не му е пратил министри за среща с съветския президент Владимир Путин през м.г., който Радев, въпреки и мъчно, убедил да има понижаване на цената за доставка на газа. След това държавното управление не употребило този политически пробив.

Според президента възбраната за арбитър Андон Миталов да влиза в Съединени американски щати е доказателство, че България може да пребори корупцията единствено с ефикасен съд.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР