Ден преди срещата между Левски и Лудогорец “орлите продължават с

...
Ден преди срещата между Левски и Лудогорец “орлите продължават с
Коментари Харесай

Лудогорец посочи кой има най-много мачове за тима срещу Левски в Разград

Ден преди срещата сред Левски и Лудогорец “орлите ” не престават с изнасянето на забавни обстоятелства за дуелите сред двата отбора в Разград. Този път “зелените ” подчертават върху това кой има най-вече мачове за отбора против столичани, както и кой е вкарал най-вече голове.
 Шимунджа за Левски: Много първокласен противник, един от най-големите клубове Шимунджа за Левски: Много първокласен противник, един от най-големите клубове
Ето какво пишат от Лудогорец:

В навечерието на идното дерби с Левски продължаваме да ви изнасяме забавни статистически детайли от мачовете сред двата тима на стадион " Хювефарма Арена ". Днес е време да ви разкрием кой има най-вече участия за " орлите " против " сините " в домакинските дуели в Разград. 

Рекордьор е Козмин Моци. Настоящият механически шеф на Лудогорец има 13 мача. Само една среща по-малко има друга легенда - Марселиньо. 

Дългогодишният капитан и водач на " орлите " Светослав Дяков е с 11 мача. С най-вече голове за Лудогорец в домакинските мачове с Левски е Вандерсон. Той се е разписвал в противниковата врата пет пъти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР