Ден на траур в казанлъшкото село Бузовград. Днес се прощават

...
Ден на траур в казанлъшкото село Бузовград. Днес се прощават
Коментари Харесай

Ден на траур в Бузовград, след смъртта на 14-годишния Иван

Ден на печал в казанлъшкото село Бузовград. Днес се простят с 14-годишния Иван Седмаков, който умря, откакто беше блъснат от пийнал и дрогиран 57-годишен водач. 
Прочетете още
Три дни Иван беше в кома с тежки пострадвания в УМБАЛ " проф доктор Стоян Киркович " в Стара Загора. Въпреки напъните на лекарите, те не можаха да се преборят за живота му и той издъхна през вчерашния ден сутринта. 

Мъжът, предизвикал злополуката, остава за непрекъснато в ареста, постанови съдът в Казанлък. 

Жителите на Бузовград още веднъж ще изискат безвредни пътища и законодателни промени на кротичък митинг. 

По самодейност на община Казанлък се организира взаимна среща с представители на районно управление (на МВР) " Полиция ", КАТ и Общинския съвет. Обсъдени бяха разнообразни условия и ограничения за обезпечаване на пътната сигурност, в това число и усилване на контрола по междуселищните пътища в цялата община, съобщи БНР. От страна на локалната власт беше стихотворец ангажимент да се слагат камери на всички входно-изходни точки, които  полицията уточни в обитаемоте места. Общината ще реагира и на всички инструкции, които й бъдат дадени от прокуратурата след осъществяването на съответните инспекции.

От полицията се ангажираха да усилят броя на патрулиращите полицейски екипи по селата и в града. В ход е и смяна за разширение пълномощията и отговорностите на кварталните инспектори в общината.

Всички набелязани ограничения следва да бъдат разисквани и признати на изключително съвещание на Общинската комисия по сигурност на придвижването по пътищата.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР