Ден 91 от войната в Украйна. Следим за вас всичко

...
Ден 91 от войната в Украйна. Следим за вас всичко
Коментари Харесай

ДЕН 91 ОТ ВОЙНАТА: Зеленски поиска още оръжия за борбата с Русия

Ден 91 от войната в Украйна. Следим за вас всичко по-важно денем. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5525
08:44
Унгария с изключително състояние поради войната в Украйна


Унгарският министър председател Виктор Орбан вкара през днешния ден второ изключително състояние в страната, този път за справяне с последствията от войната в Украйна. В Унгария е в деяние още едно изключително състояние, обвързвано с коронавирусната пандемия. То би трябвало да изтече идния вторник, съобщи Франс прес.
Копирано
08:43
Велев: Искаме газ по опция на най-хубава цена, произходът няма значение


Европа се доставя с съветски газ на 40% от своето ползване и е ясно, че дори в средносрочен проект мъчно може да бъде сменен. Няма ембарго за съветски газ, т.е. Европа не е присъединила в глобите си доставките на съветски газ. От там насетне разплащанията за него явно би трябвало да се вършат по метод подобен, че продавачът да може да употребява парите си. Това разяснява в предаването „ Тази заран “ Васил Велев, ръководител на Асоциацията на индустриалния капитал.
Копирано
08:06
Радослав Рибарски: Искаме да спазим контракта с " Газпром " и да не подлежим на наказания


"В обстановката с газа съществена цел е да бъде изпълнен договорът и да си вървят доставките, както са уговорени ", сподели пред БНР Радослав Рибарски от Политическа партия, ръководител на Комисията по енергетика в Народното събрание Рибарски.
Копирано
08:01
Енергиен специалист: Няма нито една преведена рубла за газ


Към днешна дата няма нито една преведа рубла за газ. Вече конвертирането кой го прави и по кои сметки са спомагателни въпроси, които не са маловажни. Този въпрос би трябвало да бъде изчистен. Това съобщи енергийният специалист Васко Начев в студиото на Нова телевизия.
Копирано
07:18
Удължават периода по програмата за настаняване на украински бежанци в хотелите


Удължава се срокът, в който хотелите могат да подават заявки за продължение на програмата за настаняване на украински бежанци.
Копирано
06:53
Зеленски изиска още оръжия за битката с Русия


Украинският президент Володимир Зеленски съобщи във вторник, че Русия употребява всичко, което има разполагаем, в борбата за четири града в източния украински район Донбас, съобщи Асошиейтед прес.
Копирано
06:34
Китай желае зелен кулоар за износа на зърно от Русия и Украйна


Китайският външен министър Ван И съобщи, че при сегашните условия би трябвало допустимо най-скоро да се сътвори "зелен кулоар ", който да обезпечи износа на зърно от Русия и Украйна, разкри АП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР