Ден 24: Майките на деца с увреждания не искат партийна

...
Ден 24: Майките на деца с увреждания не искат партийна
Коментари Харесай

Ден 24: Майките на деца с увреждания не искат партийна подкрепа

Ден 24: Майките на деца с увреждания не желаят партийна поддръжка
Протестиращите майки на деца с увреждания изрично няма да поддържат решението на Българска социалистическа партия да застане зад тях. Това съобщи за БГНЕС една от протестиращите дами, родител на 22-годишен младеж с увреждания.

Всички тук сме аполитични и няма да допуснем, който и да било да натрупа политически дивиденти на наш тил, обявиха протестиращите.

Коментарът идва единствено часове, откакто депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков обществено съобщи пред депутати от вътрешната комисия, че столетницата изцяло застава зад настояванията на майките.

Майките на деца с увреждания излязоха за 24-ти следващ ден на митинг с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов, който ги назова „ кресливи дами с сякаш заболели деца ”. За повторно митингът минава под формата на автошествие. В колоната довечера се включат и таксиметрови водачи.

Междувременно стана ясно, че протестната акция на майките, които приканиха всеки, който желае оставката на Симеонов да му изпрати е-поща, е извънредно сполучлива. За времето от 11 часа до 18.00 часа през днешния ден са били изпратени над 88 000 мейла до вицепремиера. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР