Демократична България все още желае Продължаваме промяната за коалиционен партньор

...
Демократична България все още желае Продължаваме промяната за коалиционен партньор
Коментари Харесай

ДБ отново предложи коалиция на ПП - този път за местните избори

" Демократична България " към момента желае " Продължаваме промяната " за съдружен сътрудник - въпреки че групировката на Кирил Петков и Асен Василев към този момент отхвърли протегнатата ръка на десницата преди последните парламентарни избори на 2 октомври.

Сега десните се надяват, че ще съумеят да убедят някогашните си съдружници в кабинета " Петков " да се явят дружно, с общи листи, на идния избор за кметове и общински съветници през 2023 година За това заприказва съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, до момента в който той и останалите десни водачи обдъждаха с Петков и Василев тематиката за държавния бюджет. Срещата се организира по самодейност на Политическа партия, с цел да могат двете обединения да съгласуват позициите си по въпроса. И двете политически сили упорстват за приемането на нов бюджет, вместо да се удължи настоящият, както предлага служебното държавно управление.

В края на срещата Иванов сподели, че желае да " маркира " тематиката за локалните избори. " Може да наподобява малко настрана, само че в действителност е част от политическия цикъл, който може да тласне страната напред в развиването й и да я изведе в една в действителност постоянна реформаторска орбита. Нещо, което все още е сложено под подозрение ", уточни той. След което стартира да убеждава Политическа партия, че с Демократична България носят " споделена отговорност ". " Трябва да дадем обща визия, обща формула, не просто за София, а за общи претенденти, които в действителност да отворят вратата към бъдещето ", настоя Иванов. Той самичък уточни, че това е единствено апел, и приключи диалога, с което спести на водачите на Политическа партия терзанието да търсят какво да му отговорят.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР