Демократична България в следващия парламент ще се бори да получи

...
Коментари Харесай

ДБ ще се бори за управленски мандат, реализиран със сегашната извънпарламентарна опозиция |

Демократична България в идващия парламент ще се бори да получи управнически мандат и да го осъществя със сегашната извънпарламентарна съпротива, тъй като тези, които през днешния ден са в Народното събрание - и ръководещи, и съпротива, са статуквото, което ни докара до това състояние.

Това съобщи пред Българска национална телевизия съпредседателят на Демократична България и водач на ДСБ Атанас Атанасов.

Той посочи, че все още социологическите изследвания посочват Демократична България, Изправи се.БГ и партията на Слави Трифонов като извънпарламентарните политически сили, които ще влязат в идващия парламент.

И ние сме длъжни да проведем съвещания и договаряния между тях, заяви Атанасов.

Помните по какъв начин се сътвори Съюз на демократичните сили - вътре имаше всичко. Има такива хрумвания, само че аз не мога да се изговарям тук. Но първо място вътре в Демократична България ние би трябвало да проведем този диалог, изясни водачът на ДСБ.

Борисов се е вкопчил във властта и не я пуска. Ако Борисов беше подал оставка през август, в този момент щяхме да имаме умело държавно управление, което да е в положение да се оправи с рецесията и да избави хиляди човешки животи, тъй като отбраната на живота на хората е част от националната сигурност. Българската власт през днешния ден няма публично доверие, с цел да наложи съществени ограничения, това е главният проблем на ръководството на страната през днешния ден, разяснява още Атанас Атанасов.

Борисов твърди, че постоянно се бори да направи България първа по света и този път съумя, направи я първа по смъртност, сподели водачът на ДСБ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР