Демократична България ще прекрати своето съществуване като коалиция, съобщи източник

...
Демократична България ще прекрати своето съществуване като коалиция, съобщи източник
Коментари Харесай

„Демократична България“ си отива, искат главата на Христо Иванов

" Демократична България " ще приключи своето битие като коалиция, заяви източник от политическите среди за. В очакване е, че " Да, България " ще приключи съюза си с ДСБ в границите на месец. Информация за събитията се удостоверява импровизирано и от двете страни.

В обединяването към този момент се следят разединителни процеси, които са факт от преди последните парламентарни избори, когато ДСБ получи едно извънредно неподходящо и унизително систематизиране на депутатските мандати.

След изборите имаше и огромен брой почитатели на " Да, България ", които се разгневиха на Христо Иванов заради съюзяването с " Продължаваме промяната ".

В същото време, в обществените медии, симпатизантите започнаха същинска война с управлението на партията. Те ги упрекнаха в скрити съглашения и подмолни сделки, както и за неразбираемо систематизиране на финансите. В интернет циркулират цитати и видеа, които от време на време са извадени отвън подтекста, само че съгласно публикуващите ги, те са задоволително показателни.

Критиците на Христо Иванов смятат, че той трябваше да се опълчи по-категорично на съдействието с ГЕРБ. След едно видео, в което Иванов приказва за Бойко Борисов, почитателите му намерено желаеха оставката му. " Нито ще сключваме коалиция с Бойко Борисов, нито ще сключваме коалиция с ГЕРБ без Борисов, нито ще позволим на някой с красиво костюмче, доведен от интернационалната сцена, да бъде употребен като сламен човек за Борисов и неговото оцеляване ", разгласи Иванов.

Инфо: narod.bg

 

Тагове: Демократична България десни христо иванов Да България партия умира new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР