Демократична България“ обяви, че инициира нова среща между парламентарните сили,

...
Демократична България“ обяви, че инициира нова среща между парламентарните сили,
Коментари Харесай

ДБ инициират нова среща на депутатите от 48 НС заради посланик Митрофанова

" Демократична България “ разгласи, че инициира нова среща сред парламентарните сили, с цел да се реши въпросът с наличието на посланика на Русия Елеонора Митрофанова на тържественото съвещание при откриването на 48-ото Народно заседание. Срещата е поискана от групировката с писмо до основния секретар на Народното събрание и ще се състои на следващия ден.
Още в първата среща на новоизбраните депутати, някои от парламентарните групи дадоха поръчки, че не намират наличието на съветския посланик за подходящо.

По-рано през днешния ден Бойко Борисов съобщи, че ГЕРБ няма да влязат в Народното събрание на първото съвещание, в случай че там е съветският дипломат Елеонора Митрофанова, допълват от dariknews.bg.

На срещата във вторник от " Възраждане " са били изрично срещу, а Българска социалистическа партия са напуснали в символ на противоречие. От пресцентъра на Народното събрание оповестиха за Българска телеграфна агенция, че към днешна дата няма изпратени предложения до формалните посетители за откриването на 48-ото Народно заседание. Според указа на президента Румен Радев първото съвещание би трябвало да се организира на 19 октомври.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР