Демократична България излезе с остра позиция срещу столичния кмет Йорданка

...
Демократична България излезе с остра позиция срещу столичния кмет Йорданка
Коментари Харесай

ДБ остро атакуваха безочието на Фандъкова и управляващите за Перник

" Демократична България " излезе с остра позиция против столичния кмет Йорданка Фандъкова и ръководещите , като увериха, че не предстои на подозрение поддръжката, която ще дадат на следващия ден в Столичния общински съвет (СОС) за решаването на водната рецесия в Перник.

От дясноцентристката групировка обаче ясно декларират отношението си към " безочието на ръководещите ".
 Перник стачкува пред постройката на Министерски съвет в София Обновена
Перник стачкува пред постройката на Министерски съвет в София

" Защо ни взехте водата ", питат перничани и желаят още оставки

След всички обществени уверения от страна на кмета Фандъкова, че тя е поръчител за предлагането на Министерския съвет за разрешаване на рецесията в Перник, те са открили с изненада, че нейното име не стои под отчета за решаването на водната рецесия в Перник . Като вносители са посочени двама общински съветници от групата на ГЕРБ - Прошко Прошков и Георги Георгиев.

" Ще поддържа единствено решение за Перник, което дава 100% гаранции за софиянци ", напомнят от " Демократична България " изказването на Фандъкова на предното съвещание на Постоянната комисия по инженерна инфраструктура и енергийно обмисляне към СОС.
 Водата от
Водата от " Белмекен " ще напоява почвата под Перник, уверен Игнатов

Загубите по мрежата си оставали 75%, до перничани нямало да стигне нищо

" По какъв метод поддържа тя решението, без да се подпише под предлагането до СОС ", питат от групировката.

От " Демократична България " твърдят, че общинските им съветници в СОС ще поддържат решение за попречване на филантропичната рецесия в Перник, само че упорстват Фандъкова, която, с изключение на столичен кмет, е и заместник-председател на партия ГЕРБ, която е докарала рецесията в Перник, да спре да се крие зад съветниците от групата си и да поеме лична отговорност за импортирания в СОС отчет.

" Това може да стане единствено в случай че постави подписа си под него. В противоположен случай ще продължим да имаме министър председател, който се крие зад министрите, министри, които се крият зад кмета, кмет, който се крие зад общинските съветници и общински съвет, трансфорат в гумен щемпел на едно подмолно и неспособно ръководство ", приключва острата позиция на " Демократична България ".
 Перник с вода от Обновена
Перник с вода от " Белмекен " след 45 дни

Изграждат " байпас " на ВиК инфраструктурата на София
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР