Демократична България е готова за разговори с партията на Слави

...
Демократична България е готова за разговори с партията на Слави
Коментари Харесай

Хр.Иванов с решаваща новина за ИТН

" Демократична България " е подготвена за диалози с партията на Слави Трифонов " ИТН " за поддръжка на последващо държавно управление, само че се отхвърля да желае постове за свои министри. Това стана ясно от изявление на съпредседателя на обединяването Христо Иванов пред Дарик.

" Никога не сме казвали, че ще подкрепим всяко държавно управление. Казали сме, че няма да сложим предварителни условия, свързани с наше присъединяване в него. Нещо повече.

Ако в този момент нещо се промени, то ще бъде, че сме на ръба да заявим, че няма да участваме при каквито и да било условия със свои представители, с цел да изключим тази форма на опошляване. Става дума за посланичество и за гаранции, че ще се вършат някакви неща. И гаранциите, че ще се вършат някакви неща, а други няма да се вършат, минават постоянно през хора в последна сметка. Конкретен човек би трябвало да поеме тази гаранция ", сподели Иванов.

Още в самото начало на изявлението той засегна тематиката защо сме дали своят вот на 11 юли и косвено - метода, по който Филип Станев от Има Такъв Народ обиди кореспондентка на ПИК.

" Гласувахме първо против това, че някой може да се държи обществено като чобанин. Гласувахме против това някой да може да си мисли, че може да наскърбява хора, които обществено му задават въпроси.

Никога не съм си представял, че може да пазя в миналото някой от ПИК, които са излели против мен, фамилията ми, партията ми всички вероятни типове помии. Но по този начин не се прави ", сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР