Демократът Том Суози завзе мястото в Конгреса, освободено от Джордж

...
Демократът Том Суози завзе мястото в Конгреса, освободено от Джордж
Коментари Харесай

Демократите си върнаха мястото в Камарата на представителите на САЩ, освободено от Джордж Сантос

Демократът Том Суози завзе мястото в Конгреса, освободено от Джордж Сантос, в допълнение стеснявайки така и така тънкото болшинство на републиканците в Камарата на представителите на Съединени американски щати.

Суози надви във вторник над Мази Пилип, малко прочут правоверен еврейски претендент, в конкуренция, включваща остри диалози от двамата претенденти за имиграцията.

Специалните избори бяха задействани след Сантос, баснописец, уловен в поредност на неистини и пресиления, беше изключен от Конгреса през декември след покачване на обвиняване по обвинявания, че е измамил донорите на акцията си.

И двете партии вложиха големи запаси в съревнование, което се смяташе за барометър на настройките по отношение на имиграцията и аборт в най-вече крайградския трети регион на Ню Йорк, който се простира от северния завършек на Лонг Айлънд до част от Куинс.

Състезанието се организира в същия ден, когато републиканците в Камарата на представителите съумяха с един глас да отстранят Алехандро Майоркас, министър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР