Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато

...
Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато
Коментари Харесай

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, още веднъж накара пулса да форсира до момента в който тя позираше топлес за голям брой зашеметяващи фотоси в Инстаграм, с цел да отпразнува рождения си ден в четвъртък.

Моделът остави малко на въображението и боядиса гърдите си със златна багра, като в същото време влезе в цветни, нищожни бикини.



Това идва, откакто блестящият модел още веднъж форсира пулса, до момента в който театралничи за серия от секси фотоси в Инстаграм на плажа по-рано през неговия месец.

Интернет сензацията съблече плетената си рокля, с цел да отиде гол до кръста на плажа, до момента в който се мъчеше да прикрие скромността си.

Тя остави доста малко на въображението в своя лют плажен продукт, който е снимана да държи натиснат, до момента в който прикрива скромността си с ръце.

Очарователният модел - който се срещаше с някогашния Tyga на Кайли Дженър през 2016 година - сподели доста нахалното си дупе, до момента в който беше снимана, до момента в който театралничи пред океана.

Деми по-рано разкри, че макар че има фигура, за която множеството могат единствено да мечтаят, тя към момента се бори с несигурността на тялото, откакто е била безмилостно унизена като младеж.

Говорейки с MailOnline в изявление от 2020 година, тя изясни: „ Никога не открих мястото си в учебно заведение.

" Хората бяха много неприятни и допускам, че просто бях друг, хората бяха привлечени да се заяждат с мен и откогато напуснах, аз разцъфтях. "

" Сега просто препречвам всички негативни мнения, не мога виждам всичко, което не желая да виждам, тъй като не желая това да повлияе на личните ми мисли за себе си. Трябваше да ми отгледа доста дебела кожа. "

" Удобно ми е в кожата си, само че в никакъв случай няма да бъда 100 % благополучен тъй като всеки желае да бъде по избран метод. "



Деми акцентира впечатляващите си извивки с вериги към дребната си талия и приключи зашеметяващата визия с трагична сламена глава.



Зашеметяващата жена театралничи на прелестен плаж със залязващо слънце в далечината.

Тя написа обявата: „ Още една година на благословии 27/03 “.

" Всички имаме лични проблеми, само че аз упражнявам пет до шест пъти седмично за общото си здраве и благоденствие. "

" Тренирам, с цел да се усещам добре, и се храня вярно. "

" Избягвам колкото е допустимо повече въглехидрати, не хапвам млечни артикули, не хапвам месо, не хапвам рафинирана захар. Обичам да блестя от вътрешната страна на открито "

Източник: DailyMail

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР