Деми Мур и Брус Уилис може и да не са

...
Деми Мур и Брус Уилис може и да не са
Коментари Харесай

Деми Мур и Брус Уилис отпразнуваха заедно 30 годишния рожден ден на дъщеря си

Деми Мур и Брус Уилис може и да не са съпрузи към този момент повече от две десетилетия, само че при всеки специфичен мотив те показват, че към момента не престават да бъдат семейство, обединено от дълбокото почитание, което изпитват един към различен, както и от мощната им обич към трите им наследници. Пореден образец за това е обстоятелството, че през вчерашния ден някогашната двойка отпразнува дружно 30-ата годишнина на своята щерка Скаут, която разгласява в персоналния си Инстаграм профил кадър с родителите си от тържеството по случай персоналния ѝ празник, състояло се измежду под намерено небе, някъде из живописната природа на Калифорния.

На изображението тримата театралничат пред фотографския обектив с необятни усмивки, облечени в ежедневни облекла, преди да ги захвърлят настрани, оставайки по бански костюми, защото една от атракциите на тържеството в действителност е огромна надуваема водна пързалка. Освен това, от 24-часовите истории, качени от рожденичката в платформата, излиза наяве, че през по-голямата част от деня тя и гостите ѝ са събирали сили за танците вечерта, припичайки се под жарките лъчи на юлското слънце на брега на река, минаваща през подножието на нагорнище с борова гора.

Именно от там брюнетката, която от дълго време е тръгнала по стъпките на майка си и татко си, заставайки пред камерата в продукциите " Алената писмен знак ", " Закуска за първенци ", " Бандити " и така нататък, реши да зарадва своите почитатели във виртуалното пространство, качвайки няколко фотоси, на които е облечена в блестящо жълто плажно облекло от две елементи, разкриващо фигурата ѝ.

" На 30 - признателна, хидратирана и изпълнена с обич! Най-хубавата година до момента ", написа тя към обявата си, събрала хиляди лайкове и голям брой пожелания измежду мненията под нея.

Звездата от " Умирай мъчно " може и да няма акаунт в обществените мрежи, където да означи хубавия мотив, за сметка на това обаче тогавашната му половинка освен има подобен, само че и го стори за двама им, споделяйки от тяхно име снимка на Скаут като бебе, направена в деня на раждането ѝ, съпроводена с думите " Обичаме те до луната и назад ". Наред с нея тя реши да качи и кадър от последната рекламна фотосесия, която двете снимаха за марката " Andie Swim ", съпроводен с персонално и прочувствено обръщение, умилило феновете ѝ.

" Ти пое по своя неповторим път още преди 30 години, когато реши да се появиш на този свят 3 седмици и половина по-рано от плануваното. Продължавай да вървиш напред, като продължиш да правиш смели, премислени и безпогрешни крачки, както до момента. Всеки ден се изучавам от теб, тъй като ти си моето ентусиазъм! Гордея се с индивида, който си през днешния ден, и за мен е чест да бъда твоя майка. Обичам те безумно доста и се веселя, че споделям този живот с теб ", гласят думите ѝ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР