Деменцията не е само тежка загуба на паметта и объркване

...
Деменцията не е само тежка загуба на паметта и объркване
Коментари Харесай

„Необичайният“ симптом на гърлото може да е предупредителен знак за деменция, предупреждават експерти

Деменцията не е единствено тежка загуба на паметта и комплициране – и в действителност може да има голямо влияние върху физическите ни качества.

Докато деменцията сама по себе си не е болест, тя постоянно се употребява като общ термин за изложение на набор от признаци, които са резултат от увреждане на мозъка, породено от разнообразни положения (като заболяването на Алцхаймер). Много хора са изцяло наясно, че деменцията визира когнитивните качества на индивида, само че специалист предизвести, че може да засегне и гърлото.

Въпреки че сега няма лек за деменция, диагнозата е от значително значение, с цел да се подсигурява, че получавате всички поддръжка, от която се нуждаете. Някои медикаменти и лечения също могат да облекчат някои от страничните резултати или да забавят развиването им. И по този начин, ето защо да внимавате.

доктор Ahmad Khundakar е старши учител в университета Teesside. Според Express той предизвести, че един „ необикновен “ симптом на деменция е затруднено преглъщане. От здравна гледн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР