Делян Пеевски разпространи становище до медиите, във връзка с информация,

...
Делян Пеевски разпространи становище до медиите, във връзка с информация,
Коментари Харесай

Пеевски отговори на твърденията, че името му е замесено в „Пандора Пейпърс“

Делян Пеевски популяризира мнение до медиите , по отношение на информация, че името му е забъркано в огромното следствие " Пандора Пейпърс ". 

" Разпространената в медиите информация за недекларирани от мен офшорни сдружения е погрешна , защото постоянно съответно и в сходство със закона съм заявил пред способените органи цялото си имущество ", се споделя в позицията на Пеевски.

" Въпросните сдружения са напълно дъщерни на сдружение, в което имам директно присъединяване и което е съответно заявено , като всевъзможни разнообразни тълкования са напълно неоснователни и манипулативни ", показва още той. И добавя: " Отделно, тези сдружения в никакъв случай не са правили активност, не са имали активи и посредством тях не са реализирани каквито и да било покупко-продажби. Поради което опитът да се внуши, че има нещо неправилно е неудобен и авансово жертван на крах ", се споделя още в позицията на Делян Пеевски.

" Никога не съм бил и в несъответственост за заемана служба , като разпространяването на неподписани листи, представяни като „ документи “, не се нуждае от коментар ", написа още той. И прецизира: " Касае се, за следващ път, за интензивно мероприятие на кръга " Капитал " и обвързваните с него медии, за тиражиране на погрешни и манипулативни изказвания , несъстоятелността на които елементарно може да бъде тествана и опровергана. Нямам никакво терзание от това, като през годините съм бил неведнъж проверяван по сходни несъстоятелни изказвания. Винаги съм бил безупречен при декларирането на притежаваното от мен имущество , не съм укривал по какъвто и да е метод приходи, като съм заплащал всички дължими към страната налози ", написа той.

" Не е инцидентно определен и моментът за тази операция , като някои политици към този момент комфортно се възползват от нея в предизборната си реторика . Умишленото потребление на името ми няма да докара и този път до целения от тях резултат ", заключва Пеевски.

Бившият народен представител от ДПС  Делян Пеевски  е единят от двамата българи, свързани с политиката, които са разкрити в границите на огромното разследване Досиетата  " Пандора ". Това съобщи пред NOVA  Атанас Чобанов  от уеб страницата Bird.bg, който е българският сътрудник в огромното следствие . А по-късно стана ясно, че  Националната организация за приходите  е поискала спомагателни данни от Международния консорциум на проверяващите публицисти за български физически и юридически лица, които се срещат в  документите по следствието
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР