Делян Георгиев е кандидат за районен кмет на Изгрев“ от

...
Делян Георгиев е кандидат за районен кмет на Изгрев“ от
Коментари Харесай

Кметът на столичния район „Изгрев“ използва служебната си кола за превоз на децата си

 Кметът на Изгрев употребява служебната си кола за транспорт на децата си - Tribune.bg

Делян Георгиев е претендент за областен кмет на „ Изгрев “ от ПП-ДБ-СС и до момента в който е в акция, е в неплатен отпуск по закон от длъжността си на настоящ кмет, написа offnews.bg.

Това не му пречи да употребява обществен запас за персонални фамилни потребности.

Всяка заран служебният му водач – чиновник на регион „ Изгрев “, с общинския автомобил взима децата му от тях и ги вози до частното учебно заведение, в което те учат.

Същото упражнение се случва и следобяд в противоположна посока, написа четец на OFFNews в писмо до редакцията. Към него са прикрепени 3 фотоси. Според читателя, те са направени предходната седмица.

Явно за кмета на Изгрев разликата сред персонални и служебни потребности се размива, разяснява той.

OFFNews съумя да ревизира дали в действителност автомобилът – сив Great wall с номер СА9680ХР, е персонален или длъжностен. Оказа се, че колата е на столичния регион „ Изгрев “.

Самият Георгиев не отговори на многократните ни позвънявания по телефона.

Делян Георгиев е кмет на столичния регион „ Изгрев “, в който влизат кварталите „ Изток “ и „ Дианабад “, от 2019 година, когато завоюва изборите като претендент на Българска социалистическа партия с поддръжката на АБВ и МИР. На тези избори обаче е повдигнат от обединението ПП-ДБ-СС от квотата на „ Спаси София “.

Коалицията до момента не е дала пояснение с какво аленият кмет е спечелил сърцето й.

Делян Георгиев е наследник на някогашния върховен чиновник на Държавна сигурност и основен секретар на ДАНС Младен Георгиев. Той беше единственият областен кмет, който по време на мандата си предложения на посещаване в постройката на общината съветския дипломат Елеонора Митрофанова.

Според общинския консултант от ГЕРБ Малина Едрева кметът на регион „ Изгрев “ е саботирал именуванията на Алеята на Украйна и градинското пространство “Борис Немцов ”.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР