Делото за спорните акции на Пловдивския панаир е отложено за

...
Делото за спорните акции на Пловдивския панаир е отложено за
Коментари Харесай

Делото за спорните акции на Пловдивския панаир е отложено за 5 април

Делото за противоречивите акции на Пловдивския панаир е отсрочено за 5 април, оповестиха за Дарик от Министерството на стопанската система и промишлеността. Причината е поискана спомагателна документи по проблема, прецизираха още от ведомството.

Процесът, който трябваше да се гледа през днешния ден в Софийски градски съд, е за връщане на страната на 29 на 100 от акциите на Панаира, които бяха предоставени безплатно на Община Варна преди години.

„ Битката “ на локално равнище против скритата приватизация на Панаира стартира преди повече от две години от общинските съветници от „ Демократична България “ в Пловдив.

С последващата намесаминалато лято на министъра на стопанската система и промишлеността Богдан Богдановсе спря вписването на апорта на акциите в Търговския указател.Така бе предотвратено те да бъдат трансферирани на сдружението " Пълдин туринвест “, благосъстоятелност на предприемача Георги Гергов.

Плановете на дъргаватаса Пловдивският панаир да върне славата си. Вече има направена тактика за развиването на ревюто, което по повърхност е петото най-голямо в Европа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР