Делото в Софийския градски съд срещу Георги Семерджиев за катастрофата

...
Делото в Софийския градски съд срещу Георги Семерджиев за катастрофата
Коментари Харесай

Разпитват свидетели по делото срещу Георги Семерджиев

Делото в Софийския градски съд против Георги Семерджиев за злополуката от 5 юли, на бул. " Черни връх ", при която починаха две млади дами (на 22 и 26 години), продължава с разпит на очевидци.
 Георги Димитров
Семерджиев е обвиняем за пет закононарушения и се намира в ареста от няколко месеца. Той е карал със 166 км/ч в нощта на злополуката, като е минал и на червен светофар. Досега той не е дал пояснения за случилото се.
 Георги Димитров
В предходното съвещание бяха разпитани някогашната полицайка Симона Радева , двама чиновници на Семерджиев, които са го видели във вечерта след злополуката, и други очевидци на случая.
 Георги Димитров
Полицаят Александър Радев описа, че предходната година е спрял за инспекция Семерджиев в Студентски град, който показал швейцарска шофьорска брошура. Автомобилът е имал фолио на стъклата, което трябвало да се смъкна, и светлинна лента на таблото. Тестът за алкохол е бил негативен, само че за опиати е посочил амфетамин и метамфетамин . Семерджиев споделил на служителите на реда, че ще звънне на началниците им. Радев описа, че Семерджиев не е бил арестуван, тъй като е избягал, а той и сътрудниците му са тръгнали да го преследват, бил е без белезници. Документите на Семерджиев са останали в чиновниците на Министерство на вътрешните работи. С него е имало жена на име Инес, която обяснила, че го познава неотдавна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР