Делото срещу бургаската ММА банда, арестувана през юни за разпространение

...
Делото срещу бургаската ММА банда, арестувана през юни за разпространение
Коментари Харесай

Делото срещу бургаската ММА банда на Илко и Карчо влезе в съда

Делото против бургаската ММА тайфа, задържана през юни за разпространяване на дрога, навлиза в правосъдна фаза, научи „ Флагман”.

На 4 декември спецпрокуратурата е внесла обвинителния акт за проведена незаконна група, произвеждаща и пласираща марихуана. Към момента обаче Специализираният углавен съд не е насрочил дата за разпоредително съвещание.

Припомняме, че задържаните през юни бяха Димитър Киров, Теодор Бангеев, Георги Карчев, Георги Иванов, Илко Паскалев и Филип Чорио.

Групата е работила в интервала октомври 2016 година – юни 2017 година

В досъдебното произвеждане прокуратурата не отличи водач, само че въпреки всичко основни настоящи лица се счита, че са Георги Карчев, който е провел разпространяването на конопа, както и Илко Паскалев – снабдявал уличните дилъри.

Филип Чорио също стана известен с това, че произвеждал самичък дрогата в неповторима оранжерия в апартамент в Бургас.

По информация на „ Флагман” Илко Паскалев към този момент е отвън ареста и то от няколко месеца.

След негово искане Специализираният углавен съд е определил домакински арест. Паскалев обаче обжалвал и това решение, след което през септември горната инстанция дефинитивно е отсъдила да бъде пуснат на независимост против парична гаранция от 6000 лева

По наша информация в обвинителния акт прокуратурата е показала деветима души, въпреки че в началото обвинените бяха седмина.

Припомняме, че с изключение на шестимата гореизброени, обвинен бе и Радослав Пехливанов. Той обаче беше станал и очевидец и прокуратурата го бе пуснала от ареста.

Дали в този момент той попада в обвинителния акт и кои ще са другите двама подсъдими - следва да разберем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР