Делото срещу бившата служителка на Белия дом Стефани Уолкъф заради

...
Делото срещу бившата служителка на Белия дом Стефани Уолкъф заради
Коментари Харесай

Какво против Бионсе има Мелания Тръмп

Делото против някогашната служителка на Белия дом Стефани Уолкъф поради разкритията й за Мелания Тръмп може да е реалност, само че книгата " Melania and me " е на пазара към този момент повече от месец и от нея не стопират да изскачат забавни разкрития за Първата дама.
 Мелания Тръмп, Стефани Уолкъф, Melania and Me и делото против някогашната служителка на Първата дама
Какво става, когато някой се изправи против Мелания

С Първата дама смешка не трябва

Поредното, което доближи до медиите, е обвързвано и с една друга доста известна жена - Бионсе . От скришен запис на Уолкъф от 2018 година излиза наяве, че Мелания е била изненадаna, само че май по-скоро неприятно, от обстоятелството, че поп дивата е на корицата на най-важния за годината брой на Vogue - септемврийския.

" Ана Уинтър даде септемврийския Vogue и безусловно, безусловно всичко на Бионсе ", възмущава се госпожа Тръмп. " Сега тя ще си наеме тъмнокож фотограф, който ще е първият, снимал корица на Vogue " , Продължава с размишленията си тя.
 Снимка 485439

А това, което прозира в думите й, наподобява като расизъм . Въпреки че Първата дама постоянно се е дистанцирала от позицията на своя брачен партньор, който по този начин и не се научи да признава равенството сред всичко, без значение от пол и цвят на кожата.

И до момента в който корицата на Vogue с Бионсе се трансформира в историческа за списанието, а и освен, Мелания очевидно не може да одобри някоя друга известна дама да сътвори сходна медийна сензация, предава Daily Mail.
 Мелания Тръмп, сватбената й халка близо 400 хиляди $ и за какво я носи рядко
Мелания Тръмп и пръстенът за 400 хиляди $

Символ на обич, знак и на...

След настаняването си в Белия Дом, Първата дама по този начин и не се появи отпред на никое списание , до момента в който предшественицата й Мишел Обама натрупа сериозен опит. И по този начин и не разбрахме на какво се дължи това - дали никой не я желае, дали тя се дърпа или пък президентът й не разрешава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР