Делегация от саудитския клуб Ал-Хилал е в Париж в неделя,

...
Делегация от саудитския клуб Ал-Хилал е в Париж в неделя,
Коментари Харесай

Делегация от Ал-Хилал е в Париж заради Меси

Делегация от саудитския клуб Ал-Хилал е в Париж в неделя, с цел да завърши многомилионен контракт с Лионел Меси, научи Агенция Франс Прес от два разнообразни източника, близки до договарянията.

" Има делегация от Саудитска Арабия, която има единствено една цел - да се завърне с публично съглашение с Меси ", разяснява един от източниците. Арабите са били са среща с бащата на Меси - Хорхе, който е и негов сътрудник.

" На последния стадий от договарянията сме. Ако всичко е наред, Меси ще подпише и Ал-Хилал ще го разгласи преди края на седмицата ", разяснява различен източник, който взе участие в договарянията.

В събота Пари Сен Жермен разгласи напускането на звездата си, който даже бе освиркан от част от почитателите на последния си мач на " Парк де Пренс " против Клермон.

Лионел Меси се свързва още със завръщане в Барселона или трансфер в американския клуб на Дейвид Бекъм Интер Маями.

Саудитска Арабия към този момент съумя да притегли в шампионата си Кристиано Роналдо и Карим Бензема.

Страната, която е първи експортьор на недопечен нефт в света, залага доста на спорта, с цел да разнообрази стопанската система си и да си завоюва по-добър интернационален имидж, който непрестанно е застрашаван от непрекъснатите обвинявания в нарушаването на човешките права.

Меси, който до момента беше състезател на ПСЖ, който е благосъстоятелност на фонд на Катар, към този момент има тесни връзки със Саудитска Арабия, защото е формален дипломат на туризма на страната.   
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР