Делегация на Възраждане“ посети Руската федерация по покана на партия

...
Делегация на Възраждане“ посети Руската федерация по покана на партия
Коментари Харесай

Делегация на „Възраждане“ обсъди в Русия борбата с модерните практики на неоколониализма

Делегация на „ Възраждане “ посети Руската федерация по покана на партия „ Единна Русия “ и взе участие във Форум на поддръжниците на битката с модерните практики на неоколониализма „ За свободата на нациите “. На него вземат участие представители от 44 страни от целия свят. Речи на Форума произнесоха Коста Стоянов и Ангел Георгиев , като в тях и двамата се застъпиха за правото на самостоятелност на всички страни и осъдиха всички форми на колониализъм и неоколониализъм.

Припомняме, че преди две седмици делегация на „ Възраждане “ беше в Унгария , където посети унгарския парламент по покана на третата по величина партия „ Наша татковина “ . По време на визитата се осъществя поредност от срещи по въпроси от общата европейска политика на двете партии.

Следващата седмица следва посещаване на представителна делегация на „ Възраждане “ в Молдова по покана на партиите „ Възраждане “ и „ Молдовска социалистическа партия “.

В началото на март „ Възраждане “ посреща делегация от Германския бундестаг включваща седем депутати от „ Алтернатива за Германия “ , която ще участва на формалните празнувания във връзка на националния празник Трети март. Успоредно с това младежката организация на „ Възраждане “ провежда Международна младежка конференция „ Ние сме младежите на Европа “ с присъединяване на представители на политически партии от шест страни – Полша, Унгария, Съединени американски щати, Италия, Германия, Чехия .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР