Делчо Добрев – бившият съпруг на сексоложката Наталия Кобилкина, станал

...
Делчо Добрев – бившият съпруг на сексоложката Наталия Кобилкина, станал
Коментари Харесай

Бившият мъж на Кобилкина станал монах - slava.bg

Делчо Добрев – някогашният брачен партньор на сексоложката Наталия Кобилкина, станал духовник. Това разкрил самият той пред лекар Ко.

“Наскоро се чух с предходния ми мъж, който ми сподели, че най-правилното решение е било да се разделим. Че е намерил себе си с помощта на мен, че вярно съм усетила, че фамилията не му е приоритет и че желае да живее като духовник. Той в този момент в действителност живее по този начин. Станал е нравствен преподавател и се занимава с молитви”, споделя брюнетката пред сп. Eva.

Кобилкина се раздели с Добрев през 2015 година, а две години по-късно сподели заветното „ да “ на идващия си брачен партньор Такис Дретакис. От него тя има и дете – момченце на име Филип. „ Бях си направила лист с качества на бащата на моето дете. Исках да е синеок, сингъл, без деца от предходни бракове, само че да желае да има от мен. Имаше и още доста други характеристики”, признава сексоложката, само че е безапелационна, че се е и влюбила в сегашния си мъж.

Тя продължава да твърди, че на брачна половинка в фамилията би трябвало да му е мъчно, а работата на дамата е да го краси и да му измисля проблеми за решение. Към актуалните провокации, с които самата Кобилкина се сблъсква пък са намирането на добра бавачка, чистачка и готвачка в Лондон.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР