Мъж от Оклахома, арестуван по жалба за убийство, кръвосмешение след смъртта на сестра му

...
DEL CITY ― Полицията арестува 27-годишен жител на Del City
Коментари Харесай

DEL CITY ― Полицията арестува 27-годишен жител на Del City тази седмица по оплаквания за убийство от втора степен и кръвосмешение при смъртта на неговата по-малка сестра.

Полицията казва, че Коуди Уейн Гард, на 27, е признал, че е причинил смъртта на Хедър Гард, на 18.

Хедър Гард е била отведена от членове на семейството в неделя в сърдечната болница в Оклахома близо до SE 74 и Sooner Road, но когато пристигнаха в болницата, тя беше мъртва.

„Тя имаше наистина видима, забележима травма на главата, лицето, тялото – натъртвания и всичко останало това,” каза майор Майк Артербъри от полицейското управление на Дел Сити.

Артърбъри каза, че служителите са задържали няколко членове на семейството в неделя в къща до улица SE 43 и са ги отвели в полицейския участък за разпит. По време на интервютата полицията каза, че им е казано, че Коди и Хедър Гард са имали кръвосмесителна връзка от години, пише друг полицай в клетвена декларация за арест във вторник.

Според клетвената декларация, член на семейството също твърди, че Коди Гард е бил „много контролиращ“ Хедър Гард, казвайки на полицията, че е настоявал тя да носи определени дрехи и грим.

Какво знаем: Жертви, стрелец, идентифициран при смъртоносна стрелба в OKC, оставили пет мъртъв

Докато по-късно беше разпитан от полицията във вторник, Коуди Гард каза, че той и Хедър Гард са пили алкохол и са се дрогирали късно в събота, преди да отидат в парк близо до началното училище Таунсенд рано в неделя.

Коди Гарде казал на полицията, че са правили секс в парка. По време на сблъсъка той я удари няколко пъти в стомаха и в лицето, като каза на полицията, че Хедър „харесва да бъде удряна“, но твърдеше, че не е знаел, че я наранява, пише полицаят в клетвената декларация.

< p>Според клетвената декларация Коди Гард каза, че Хедър Гард „вероятно е имала мозъчна травма“ и я отнесе обратно у дома, където сложи пакет с лед на лицето й и след това заспа.

По времето той се събуди, сестра му беше мъртва, твърди Коди Гард.

Свързано: „Тайното страдание“ на кръвосмешението

Във вторник следователите отидоха в парка близо до начално училище Таунсенд, за да обработим местопроизшествието. В съобщение до родители и ученици във вторник директорът на началното училище Townsend Хедър Дън потвърди, че полицията провежда разследване в близост до училището, но каза, че „властите имат заподозрян в ареста.“

„Инцидентът не е свързан с нашето училище или отбор“, пише Дън. Операциите в училището продължиха по график.

Полицията каза, че е открила няколко предмета, описани от Коди Гард, в района на училищната площадка, включително две спринцовки, обувки, чорапи, каишка за куче и нашийник за куче.

Още: Съдебен иск обвинява дългогодишен училищен администратор в Mid-Del в малтретиране на ученик

Коуди Гард беше задържан в затвора на окръг Оклахома във вторник по жалба за кръвосмешение и втора степен убийство.

Денят след ареста си Коди Гард трябваше да се яви в съда по обвинения в шофиране под въздействието на алкохол и злонамерено увреждане на имущество.

Още : Оклахома може да въведе отново криминално престъпление притежание на наркотици, задължителен затвор

Тази статия първоначално се появи в Оклахоман: Мъж от Дел Сити, арестуван след смъртта на сестрата, кръвосмешение, твърдяно от семейството

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР