Декс Карви, най-големият син на възпитаника на Събота вечер на

...
Декс Карви, най-големият син на възпитаника на Събота вечер на
Коментари Харесай

Декс Карви, син на Дана Карви, разкри причината за смъртта на 32-годишна възраст

Декс Карви, най-големият наследник на възпитаника на „ Събота вечер онлайн “ и звездата от „ Светът на Уейн “ Дана Карви и брачната половинка му Пола Цвагерман, умря от инцидентно предозиране с опиати, сподели във вторник офисът на правосъден доктор на окръг Лос Анджелис.

Декс Карви умря на 15 ноември 2023 г. на 32-годишна възраст, откакто погълна композиция от фентанил, кетамин и кокаин, се споделя в отчета.

По време на гибелта на Декс Карвъри двойката разгласява изказване, в което споделя, че синът им „ е бил извънредно надарен в толкоз доста неща – музика, изкуство, правене на филми, комедия – и е преследвал всички тях буйно “.

„ На всеки, който се бори с пристрастяване или който обича някой, който се бори с пристрастяване, вие сте в нашите сърца и молебствия “, добави двойката.

разгласи, че си взема отмора от обществените медии, „ с цел да опита и да схвана по какъв начин наподобява животът в този момент, когато сме 3-членно семейство. " Той написа, че той и брачната половинка му са били изумени от персоналните истории...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР