Декември ни изненадва с изобилие от криминални сериали. Има силен

...
Декември ни изненадва с изобилие от криминални сериали. Има силен
Коментари Харесай

Нови сериали, които искаме да гледаме през декември

Декември ни изненадва с обилие от престъпни сериали. Има мощен уклон по следствието на заплетени убийства, който в идващите седмици ще се развива през разнообразни вероятности. Освен това ще гледаме и финала на една от най-популярните стрийминг поредици, както и спиноф по добре познато заглавие.
Прочетете още
Ето кои заглавия привлякоха интереса ни и ще следим до края на декември:
Slow Horses (AppleTV+)


" Slow Horses " е английски шпионски сериал на Apply TV+, основан на поредицата от книги " Slough House " на Мик Херън. През декември се завърта третия сезон.

Гари Олдман влиза в ролята на алкохолизирания и недодялан престъпен следовател Джаксън Ламп и се заема с следващата тайнственост. В сезон 3, когато Катрин ненадейно изчезва, Ламб и неговите сътрудници на MI5 ще заложат всичко на карта, с цел да я намерят. 

С новия сезон идват и нови герои, още по-загадъчни мистерии и много вълнение.
Murder in Boston: Roots, Rampage & Reckoning (HBO Max)


Документална поредност на HBO събира цялата налична информация за убийството на бременната Каръл Стюарт. Именно то събужда расова война в Бостън, Съединени американски щати през 1989 година Ден откакто дамата е открита мъртва от брачна половинка си, кметът на Бостън афишира " лов за търсене на килъра ", което нажежава връзките сред полицията и чернокожата общественост, предизвиквайки взрив от произшествия.
My Life with the Walter Boys (Netflix)


Обещаващата тийн драма наблюдава живота на нюйоркчанката Джаки. След персонална покруса тя се реалокира от манхатънския си апартамент в дребна къща в Колорадо. Там се среща с двама братя, сприятелява се с тях и се замесва в комплициран любовен триъгълник... напълно несъзнателно.
Analog Squad (Netflix)


" Analog Squad "  пренеся зрителите в 1999 година - времето, когато хората се тревожеха, че светът може да свърши поради т.нар. грешката Y2K (Year of 2000), на която през днешния ден е кръстен цял попкултурен тренд. 

Сериалът проследява обратите в живота на едно подправено семейство, до момента в който светът навлиза в новото хилядолетие.

Понд е мъж на междинна възраст, който търси хора, които да се вършат, че са му жена и деца пред баща му.

Двамата мъже са отчуждени и Понд желае да накара татко си да се гордее с него " за финален път ". В схемата влиза някогашната му приятелка Лили, която се преструва на негова брачна половинка и майка на подправените му деца. Какво толкоз може да се обърка?
John Lennon: Murder without a Trial (Apple TV+)


Има събития, които въздействат нацяло потомство. В John Lennon: Murder Without a Trial за първи път основни фигури от гибелта на Джон Ленън споделят персонални спомени и разкриват какво се е случило в нощта на убийството му.

Документалният сериал е в три епизода. Сред фрагментите са изявленията с другари, лекари, следователи и даже таксиджията, който докарва убиеца на Ленън в денят на закононарушението. 
For All Mankind (Apple TV+)
В четвъртия сезон на сериала се включва и българинът Димитър Маринов. В различна времева линия през 1969 година руският космонавт Алексей Леонов става първият човек, кацнал на Луна. Това срутва морала в НАСА, само че също по този начин катализира напъните на Съединени американски щати да навакса. Тъй като Съветският съюз натъртва на многообразието, като включва жена в последващите кацания, Съединените щати са принудени да следват темпото, обучавайки дами и малцинства, които значително са изключени от галактическите проучвания. Всеки идващ сезон се развива 10 години по-късно, като сезон 2 се развива през 1980-те, сезон 3 се развива през 1990-те, а сезон 4 се развива през 2000-те.


The Crown (Netflix)


Финалните епизоди на " The Crown "  (Короната) ще покажат сватбата на принц Чарлз и Камила Паркър Боулс, златния празник на кралица Елизабет II и началото на романса сред принц Уилям и Кейт Мидълтън. 

Ако сте били леко разочаровани от първа част на шести сезон, за част две към момента има вяра. Създателят на сериала Питър Морган дава обещание, че сцените сред Кейт и Уилям са " приковаващи " вниманието.
Yu Yu Hakusho (Netflix)


Сериалът е основан на едноименни манга комикси. Историята на основния воин Юсуке стартира от автомобилна злополука, след която духът му се придвижва към света на мъртвите. 

В подземното царство той се среща с бога Коемна, който му предлага да го върне в света на живите, само че като скришен детектив.
Reacher (Amazon Prime Video)


След ударния си първи сезон престъпният сериал Reacher се завръща с нова компилация от епизоди, които ще създадат следствията още по-лични.

Фокусът на новата част от продукцията още веднъж е странстващият детектив Джак Ричър, който е извикан от старите си приятели в полицейския отдел, с цел да проверяват убийството на техен сътрудник.
Percy Jackson and the Olympians (Disney+)


" Percy Jackson and the Olympians "  е сериал, ориентиран най-много към младежи и млади възрастни.

Феновете, които си спомнят известната литературна поредност " Пърси Джаксън ", която стартира да излиза през 2006 година, вероятно също ще го оценят.

Екшън фантастичната история на Disney+ представя 12-годишното момче Пърси Джаксън, което таман стартира да се помирява с новооткритите си свръхестествени сили. Това се случва, когато Зевс го упреква, че е откраднал " господарската цветкавица ". На Пърси му се налага да прекоси Америка, с цел да я откри и да възвърне реда на Олимп.
Berlin (Netflix)


Случайно да ви е липсвал хитовият сериал на Netflix " Money Heist "  (La Casa De Papel)?

На 29 декември Netflix пуска спин-оф, който ще се фокусира върху живота на емблематичния воин от сериала, изигран от Педро Алонсо. Действието в " Berlin "  се развива в Париж - преди събитията от " Money Heist ". Героят и майсторска тайфа обирджии се събират в града на любовта, с цел да възнамеряват един от най-амбициозните си кражби до момента. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР