Декември е тук! Месецът на коледните звънчета, на партитата, на

...
Декември е тук! Месецът на коледните звънчета, на партитата, на
Коментари Харесай

Коледен парк София и още 8 приказни базара в Европа

Декември е тук! Месецът на коледните звънчета, на празненствата, на срещите с обичани другари, които са вкъщи за Коледа, на греяно вино и безгрижните зимни разходки из града, който обичаме. 

Представяме ви 9 специфични коледни базара, разпръснати из цяла Европа, някои от дестинациите са ви познати сигурно, други ще ви изненадат. 

И несъмнено, започваме с... 

  " Коледен парк София "

Къде: София, пл. „ Славейков “

Кога: 1 - 31 декември

Тази година приказният  " Коледен парк София "  ще бъде по-голям, по-светъл, по-празничен и по-вълнуващ от предходния, в случай че това въобще е допустимо!

От 1 до 31 декември в сърцето на града ще ви чака шеметна атмосфера, вълшебно коледно въодушевление, открита музикална сцена, фуд&дринк зона с най-култовите стрийт фуд майстори, коледна гора, маркет с творбите на най-талантливите създатели на приложно изкуство и художествени занаяти, фермерски артикули от български производители, супер богата културна стратегия, креативен ателиета и работилници. е основан, с цел да отрази духа на традиционните европейски събития в празничния месец.  

  *Фестивалът се организира с поддръжката на Столичен общински съвет, Столична община, Пазари " Запад " и Район " Средец ".  
    View this post on Instagram           
A post shared by Levena Lazarova (@levena)

И едно приказно предложение, което е напълно покрай нас... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР