Дежурни екипи към общинска фирма „Биострой“ използват цялата налична техника,

...
Дежурни екипи към общинска фирма „Биострой“ използват цялата налична техника,
Коментари Харесай

Дежурни екипи на „Биострой“ почистваха заснежените пътни артерии в Благоевград цяла нощ 


Дежурни екипи към общинска компания „ Биострой “ употребяват цялата налична техника, включена в Оперативния проект за снегопочистване, с цел да бъде обезпечено безпроблемното напредване на пешеходци и МПС по основните пътни артерии в Благоевград.
Те останаха разполагаем през цялата нощ, като процесът започва още при започване на снеговалежите през вчерашния ден и продължава и към този миг.
Осолени са улиците, по които се движат рейсовете от градския превоз, както и методите към лечебните заведения.
Почиства се и към входовете на детските и образователни заведения в регионалния център.
Община Благоевград припомня, че притежателите на жилищни здания, парцели и търговски обекти, следва да подхващат дейности по разчистване на прилежащите тротоари и подходи към обектите.
Призовават се водачите на коли да паркират на обозначените за задачата места, без да попречват работата и придвижването на техниката за снегопочистване.
В резултат на снеговалежа нощес бе регистриран случай с паднало дърво на ул. „ Полк. Дрангов “, при който няма потърпевши хора и нанесени материални вреди. Дървото бе отстранено от пътното платно, с помощта на бързата реакция на чиновниците на РД ПБЗН.
Сигнали за зародили повреди и нередности могат да бъдат подавани на тел. 073/ 88 44 06 (денонощно), тел. 073/88 44 34 (в работно време), както и на тел. 112.
В Благоевградско натрупалата снежна завивка през последното денонощие е 17 см., по данни на Национален институт по метеорология и хидрология.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР