Deep Purple са първият хедлайнер на фестивала Midalidare Rock In

...
Deep Purple са първият хедлайнер на фестивала Midalidare Rock In
Коментари Харесай

Deep Purple са първият хедлайнер на Midalidare Rock 2024

Deep Purple са първият хедлайнер на фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Той ще се организира сред 12 и 14 юли, а бандата ще свири на 14 юли, неделя.

Продали повече от 100 милиона албума и пълнили международни арени в продължение на десетилетия, не е чудно, че авторитетната английска радиостанция Planet Rock разгласи групата за " петата най-влиятелна група в историята ".

Отново се възнамеряват голям брой интензивности - срещи с групите, занимания за деца, спортни шампионати, вино дегустации и други

На Световните музикални награди през 2008 година групата получи и премията " Легенда ", а през 2016 година беше включена в „ Залата на славата “ на рокендрола. Deep Purple в действителност са " рок кралски особи “, а албумът им Made In Japan е всеобщо признат като един от най-важните и авторитетни концертни албуми на всички времена.

Известна като една от най-трудолюбивите групи в историята, Deep Purple не престават да издават албуми №1 и да вършат международни турнета от основаването си през 1968 година насам без особена отмора. През 2007 година (почти 40 години след основаването си) групата изнася 40 концерта във Франция и продължава да прекарва огромна част от годината си на път, разпродавайки арени по целия свят.

От през днешния ден в продажба са и стеснен брой еднодневни билети за деня на Deep Purple, 14 юли. Те са на цена от 120 лв.. След като се изчерпят, няма да бъдат пускани повече еднодневни билети за деня.

В него ще вземат присъединяване 13 от най-известните международни рок групи

На Midalidare Rock In The Wine Valley 2024 се чакат още Иън Гилън, Роджър Глоувър, Иън Пейс, Дон Ейри и Саймън Макбрайд да затвърдят своя именит статус.

Цените на билетите са следните: 180 лева за тридневен билет и 120 лева за еднодневен за 14 юли с хедлайнер Deep Purplе.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР