Дебютната стихосбирка на актрисата, озаглавена Хубавите момчета са отровни, ще

...
Дебютната стихосбирка на актрисата, озаглавена Хубавите момчета са отровни, ще
Коментари Харесай

Меган Фокс издаде стихосбирка

Дебютната стихосбирка на актрисата, озаглавена " Хубавите момчета са отровни ", ще излезе през ноември. Издател е Gallery Books, поделение на Simon & Schuster.


Според формалния синопсис Фокс " демонстрира на феновете си своя тъмен и подъл комизъм посредством сърцераздирателната си стихосбирка. В над 80 стихотворения Фокс разказва всички способи, по които се вписваме във формата на тези, които обичаме, даже в случай че това значи да изгубим себе си в този развой ".

В изказването си Фокс споделя: " Тези стихотворения бяха написани в опит да изкореня заболяването, която се беше загнездила в мен поради мълчанието ми. Прекарах целия си живот в бранене на тайните на мъжете, тялото ме боли от това, че нося тежестта на греховете им. Моята независимост живее в тези страници и се надявам, че думите ми могат да вдъхновят други да си върнат щастието и идентичността, като употребяват гласа си, с цел да осветлят това, което е било заровено, само че не и забравено ".

В предишното Фокс е имала най-малко две обществени връзки. Тя беше омъжена за звездата от сериала " Бевърли Хилс, 90210 " Брайън Остин Грийн от 2010 година до 2021 година и двойката има трима сина.

Напоследък Фокс има връзка с артиста Machine Gun Kelly, която стана обществено притежание през 2020 г./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР