Дебютантът в националния отбор на България при мъжете Димитър Тонев

...
Дебютантът в националния отбор на България при мъжете Димитър Тонев
Коментари Харесай

Тонев: В Ботев, Локо, Левски и ЦСКА не се дава шанс на българите

Дебютантът в националния тим на България при мъжете Димитър Тонев приказва пред Диема спорт и съобщи, че скрито се е надявал да бъде определен от Илиан Илиев.
Прочетете още
Селекционерът сложи в своя лист играча на Крумовград за идните другарски мачове от шампионата FIFA Series в Баку против Танзания (22 март) и Азербайджан (25 март).

22-годишният футболисти напълно откровено разкри по какъв брой пъти дневно е проверявал в обществените мрежи, дали влиза в националния отбор.

" Детска фантазия, да, може да се каже, само че и да не е детска фантазия, това е фантазия на всеки един футболист. Мечтата ми беше да бъда извикан в националния тим, само че и знам каква тежест носи тази тениска, знам каква отговорност е и какво разпределяне би трябвало да правиш в този тим “, сподели играчът на Крумовград.

" Лъвовете “ ще отпътуват за столицата на Азербайджан във вторник, 19 март, с полет от Летище София в 13:30 ч.

" Не чаках, първо, повиквателната, не че цяла седмица не преглеждах по пет пъти страницата в " Инстаграм “ на националния тим на България за листата, дали съм извикан, само че в деня, в който излезе публично описът, моята другарка първо ми сподели и моето семейство бяхме дружно, и в действителност възприятието беше неповторимо “, показа Тонев.

" Аз и Алекс Колев сме национали, да, и сме повече в сравнение с в Левски, ЦСКА, даже в Ботев и Локомотив, само че не си го изяснявам с това, че сме тим с три съсловия над тях, а си го изяснявам като това, че в тези тимове не се дава късмет на българи, което за мен не е вярно “, сподели още Димитър Тонев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР