Дебора Михайлова даде първо телевизионно интервю пред Лора Крумова по

...
Дебора Михайлова даде първо телевизионно интервю пред Лора Крумова по
Коментари Харесай

Дебора с шокиращо признание: Може да нямам деца!

Дебора Михайлова даде първо телевизионно изявление пред Лора Крумова по Нова тв. Тя показа, че се опасява, че може да няма деца поради мощните медикаменти, които се наложи да приема.

Страхувам се, само че не желая животът ми да завърши. От 15 септември излизам и отивам на учебно заведение. Преди това не съм излизала, дори и до магазин не съм ходила. Това показа пред Нова тв Дебора, която бе брутално разрязана от приятеля си Георги и зашита с 400 шева по-късно.

„ И поради хората, които ме гледат и това, че нямах коса “, добави тя.

Дебора разкри, че е получила доста фотоси от дами, които са били жертви на принуждение.

„ Отговарям на някои и съм съпричастна към всички дами, само че към някои съм просто без думи “, показа още момичето.

„ Аз в никакъв случай не съм очаквала, че цяла България може да излезе. Дори хора отвън България. Тогава разбрах, че имам поддръжка и ми подейства зареждащо. До този миг не се усещах по никакъв начин. Просто стоях и гледах в една точка. Дори не знам какво е. Не си ти “, показа Дебора.

„ Осъзнах, само че не незабавно. Седмица-две откакто започнах да се възвръщам осъзнах какво се е случило “, описа тя.

Тя е безапелационна, че е разпознала нападателя си, написа blitz.bg.

„ Не се познавам от малко време с него и няма по какъв начин да го объркам. Глас, походка, всичко. Бяхме се уговорили да се забележим и го чаках у дома. До последния миг бяхме във връзка. Звънна се, сподели: „ Аз съм “ и отворих вратата. Бях оставила отключено и влезна “, спомня си тя.

Дебора дефинира връзките им до довечера като „ напълно елементарни “.

„ Видях маскиран мъж, целия в черно, с маса и ръкавици. Чувствах, че съм в заплаха, само че мислех, че този интервал най-вероятно ще отмине и нещата сред нас ще се наредят и няма да е такова ситуацията, само че съм сбъркала “, продължава историята си момичето.

„ Бях си в моята стая. Оправях си косата, тъй като тъкмо я бях измила. Усмихна се, помня по какъв начин замахна към мен и това е последното, което помня. Неговата усмивка. Нямам никакви мемоари.

Следващите са когато чаках кола за спешна помощ и съседката. Бях в безсъзнание, само че чувах машинка. Не изпитвах никаква болежка. Първият ми спомен е по какъв начин си плисках лицето с вода в съседката. Дори не знам по какъв начин съм стигнала до там “, споделя още тя.

Дебора е видяла какво се е случило с тялото й, до момента в който чака колата за спешна помощ.

„ Видях висящи меса. Бях в потрес много дълго време “, сподели тя.

„ До ден сегашен ме боли главата, вие ми се свят, гади ми се. Отслабнах сред 10 и 12 кг. Месец-месец и нещо се хранех единствено със сламка, тъй като не можех да сдъвквам “, изясни Дебора.

„ Постоянно питах докторите дали ще умра, а те споделиха, че вършат всичко допустимо да съм жива. Само на една от раните имаше болежка, само че през останалото време заспивах и се събуждах. Нямах задоволително кръв. Не знам какъв брой съм изгубила, само че знам, че е доста.

Заспивах и се събуждах. Даже не е заспиване, а задрямвах и се стрясках. Белезите зарастват. От време на време болят и сърбят, само че скоро стартирам лекуване и се надявам да мине всичко обикновено “, споделя тя.

Дебора е била по отношение на Георги от 3-4 месеца, когато е станал случая.

Тя описа и по кое време е почнало насилието.

„ От самото начало, само че не толкоз показно. Съвсем естествени забележки, които не са естествени, само че съм ги възприемала по този начин. Да не нося клинове, блузи с дълбоки деколтета. Съобразявах се.

Не желаех да има непотребни кавги, само че в течение на времето се стартира удряне и душене. Удряше ме всякога, когато се забележим, даже и без мотив “, сподели още Дебора, като разкри, че не е споделяла с никого това.

„ Хвана ме за гърлото, причерня ми, пусна ме и сподели: „ Спокойно, знам какво върша, няма да умреш “. Към края на нашата връзка започнах да имам боязън от него, съобразявах се какво приказвам, по какъв начин и по какъв метод го споделям “, разкрива тя.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР