Дебатът за това кой ще спечели Евро 2020 вече е

...
Дебатът за това кой ще спечели Евро 2020 вече е
Коментари Харесай

Кой ще спечели Евро 2020: Това са фаворитите за триумф на турнира


Дебатът за това кой ще завоюва Евро 2020 към този момент е в разгара си, защото остават броени до началото на шампионата. Фаворитите за продобиване на Евро 2020 не са по никакъв начин малко, като българският букмейкър дефинира за любимци Франция и Англия, а с по-скромни шансове са Белгия, Испания и Германия.

 

По-долу ще изброим любимците на Евро 2020, с цел да разберем каква е вероятността те да завоюват и и ще разбираем за какво се смятат за едни от най-хубавите страни.

 

Англия

 

Англия е един от любимците на Европейското състезание. В края на краищата Трите лъва са измежду любимците на всеки шампионат - този път има няколко огромни аргументи за оптимизъм измежду почитателите им. наподобява впечатляващ, като в него има доста млади футболисти, които към този момент са звезди в своите клубове. Отборът е още по-сработен и узрял след Мондиал 2018, когато приключи на 4-ото място в света. Фактът, че по-голямата част от надпреварата, в това число последните стадии, ще се играят в Лондон, също дава преимущество на Трите лъва. Това, че Англия има късмет да се изправи против Франция, Португалия или Германия на ранен стадий в директните елиминации, е леко притеснително, само че тимът на Гарет Саутгейт има сили да се оправи с всеки противник.

 

Франция

 

Франция са настоящите международни първенци, откакто подвигнаха купата на Мондиал 2018 в Русия и манталитетът на победител може да бъде от решаващо значение за триумфа на огромните шампионати. Те също по този начин просто имат най-хубавия тим, с най-талантливите играчи и по-голяма дълбочина от всеки различен. С Килиан Мбапе, Пол Погба, Канте, Антоан Гризман и Рафаел Варан, те имат петима играчи с качество от международна класа и те също ще бъдат подсилени от завръщането на Бензема, който ще играе още веднъж за страната си след пет години неявяване. Франция е толкоз добра, че вторият им най-хубав състав евентуално също би имал шансове да завоюва европейската купа това лято.

 

Белгия

 

Белгия е измежду любимците за продобиване на огромни надпревари през последните 10 години и това лято не е по-различно. Играчи като Ромелу Лукаку, Еден Азар и Кевин де Бройне ще се опитат да поведат страната си към успех на Евро 2020. Белгийците завоюваха бронзовите медали на Мондиал 2018 и в този момент ще са устремени към по-голям триумф. Техните играчи са още по-опитни и с право тимът е един от огромните любимци на европейското състезание това лято.

 

Германия

 

Успехите на Германия на интернационалните шампионати ни кара да имаме вяра, че още веднъж са измежду любимците това лято. Въпреки че в действителност те в никакъв случай не са изглеждали толкоз уязвими и даже коефициентът им от 8.00 за успех на шампионата е малко невисок. Треньорът Йоаким Льов към този момент е взел решение да се отдръпна след шампионата, откакто тимът е в слаба форма и отпадна по позорен метод на Мондиал 2018. Защитата им е некачествена и им липсва подобаващ голмайстор в нахлуване. Полузащитата обаче остава доста мощна и те имат класата да играят на контраофанзива. Германците може да се изправят против Англия в осминафиналите и ги чака много сложен път по пътя към спечелването на Евро 2020.

 

Испания

 

Преди 10 години Испания към момента беше най-страховития интернационален тим. Тяхната тактичност тики-така и силата в дълбочина на състава им мачкаха всички по пътя им. Оттогава нещата стоят по друг метод. Серхио Рамос - 35-годишен деец, е водещият голмайстор на тима, макар че е централен бранител. Той обаче няма да вземе присъединяване на Евро 2020. Нападателят Алваро Мората е единственият различен член на тима, който има над 10 гола. Те към момента имат качество в тима, само че едва ли ще съумеят да се преборят с останалите съперници.

 

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР