Дебатът за това какъв трябва да бъде стилът на жена,

...
Дебатът за това какъв трябва да бъде стилът на жена,
Коментари Харесай

Младежки стил, когато сте на 50+: допустимо ли е или забранено?

Дебатът за това какъв би трябвало да бъде стилът на жена, която е навършила 50 години, в никакъв случай няма да свърши. Но дано поговорим за младежкия жанр на облеклата на зрялата дама. Да предположим, че тази алтернатива или наподобява вулгарно, шокиращо, предизвикателно, претенциозно, маниерно и така нататък?

Скъсани дънки

Ценителите на класиката ненавиждат такива облекла, вярвайки, че колкото по-възрастна става една жена, толкоз по-строга би трябвало да наподобява, приближавайки се до идеала –  Коко Шанел. Но какво мислите за този външен тип със скъсани дънки на коленете?

Смесване на фешън трендове

Младежките изображения постоянно наподобяват извънредно и по този метод притеглят вниманието. Модните блогъри смесват разнообразни направления и от време на време реализират невероятни резултати в своите опити. Но даже и спортни панталони със суичър, носени с типичен токчета, женствени обеци, необикновено трансформират стила.

Гащеризони

Един от шлагерите на този леко чудноват сезон е гащеризонът. Веднъж излезли на открито, постоянно можете да видите тийнейджърки и девойки с толкоз комфортни тоалети. Но какво ви пречи да изберете гащеризон за себе си?

Гръндж

Стил, който младежите обожават и от който доста дами се тормозят. Основният мотив е, че нещата наподобяват неподредени, раздрани, а за по-възрастна жена са нужни строги линии. Съгласен ли си?

От моя личен опит мога да кажа, че това са доста комфортни и елементарни облекла, които основават голям комфорт на тялото.

Къси поли и рокли

На младите девойки постоянно виждаме къси поли и рокли. Но прословутата фраза на Коко Шанел за ужасни колене кара доста зрели дами да се отхвърлят за дрехите  над коляното. Как ви харесва тези два разновидността?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР