Даяна Ястремска продължава със сензационното си представяне на Aустрелиън Оупън.

...
Даяна Ястремска продължава със сензационното си представяне на Aустрелиън Оупън.
Коментари Харесай

Приказката на Ястремска продължава, класира се на полуфинал в Мелбърн

Даяна Ястремска продължава със сензационното си показване на Aустрелиън Оупън. Украинката победи с 6-3, 6-4 Линда Носкова от Чехия и стана едвам втората жена в Откритата епоха, която потегля от квалификациите и доближава до огромната четворка в Мелбърн.


Срещата на " Род Лейвър Арина " продължи 78 минути, а Ястремска още веднъж сподели, че умее да се активизира в най-важните моменти и пречупи съпротивата на тийнейджърката Носкова, която на 1/16-финалите в профил лидерката в международната класация Ига Швьонтек.

Родената в Одеса тенисистка е втората украинка, която стига до полуфинал на шампионат от Големия Шлем след Елина Свитолина. Ястремска бе и най-ниско ранкинарата тенисистка от 8-те, класирале за 1/4-финалите в Мелбърн.

Тя стартира по-колебливо срещата и позволи брейк за 1-2, откакто във втория гейм позволи три непредизвикани неточности. После обаче стабилизира играта си и съумя да направи поврат. Единствените точки за пробв във втория сет бяха в седмия гейм, а Ястремска се възползва от тях, което и направи разлиакта в частта.

В спор за място на финала тя ще играе против победителката от мача сред Анна Калинская и Чинуен Женг. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР