Даяна Рос е известна с думите: Не можеш просто да

...
Даяна Рос е известна с думите: Не можеш просто да
Коментари Харесай

Даяна Рос споделя вникване в „болезнените и трудни стъпки, които доведоха до щастието“

Даяна Рос е известна с думите: „ Не можеш просто да седиш и да чакаш хората да ти дадат тази златна фантазия. излезте и го направете по този начин, че да се случи за вас. " И тъкмо това направи звездата, родена в Мичиган.

С кариера, траяла над шест десетилетия, Даяна е постигнала международно самопризнание като вокалист на групата Motown The Supremes, соло реализатор, продуцент и като номинирана за Оскар актриса. И по този начин, с наближаването на нейния 80-ти рожден ден на 26 март, тя завоюва повече от малко време, с цел да махне крайници си от педала.

Но развлекателната централа не възнамерява да понижи скоростта си скоро. Всъщност Даяна – чието положение се прави оценка на умопомрачителните 250 милиона $ – даже не вижда това, което прави, като работа.

„ Правя го единствено тъй като желая да го върша, тъй че е в действителност не работи “, сподели тя един път пред списание Interview. „ Искам да кажа, че преди беше работа. Знаеш ли какво желая да кажа? Сега шоуто е готово и когато изляза на сцената, в действителност се забавля...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР